• U kunt uw boeking eenmalig gratis omboeken tot 48 uur voor aankomst indien het door de Corona uitbraak niet mogelijk is om uw verblijf door te laten gaan;
  • Wenst u om te boeken? Geen probleem, u kunt een nieuw verblijf plannen in 2020 of 2021;
  • Alleen geldig op reserveringen die gemaakt zijn vanaf 15 maart 2020 met een aankomst in 2020 en 2021;
  • Kiest u voor een duurdere periode? Dan brengen wij het verschil in rekening. Kiest u voor een goedkopere periode? Dan krijgt u van ons een voucher ter hoogte van het verschil;
  • Alleen geldig op boekingen die gemaakt zijn via onze website of via onze receptie.
 
Boek nu zonder zorgen!

More about the holiday guarantee ⬇

Would you like to find out more about the conditions and possibilities of our holiday guarantee? Read more here.
 

 

Omboeken of een voucher

Wanneer er een negatief reisadvies geldt op de geplande dag van aankomst, kunt u kiezen tussen omboeken of een voucher ontvangen. Het negatieve reisadvies geldt voor Zeeland of het land waarin u woont. 

Zodra duidelijk is dat er een negatief reisadvies geldt tijdens uw geboekte reis, kunt u kosteloos omboeken of een voucher aanvragen. Een andere reisperiode kiezen of de voucher gebruiken kan tot een jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum. 

  • Stel: u heeft geboekt met aankomst op 24 januari 2021, dan mag u omboeken naar een verblijf met uiterste aankomstdag 23 januari 2022.  
  • Stel: u heeft geboekt met aankomst 5 mei 2021, dan mag u de voucher benutten voor een verblijf met uiterste aankomstdag 4 mei 2022.

Geld terug

Wanneer er een negatief reisadvies in Zeeland of uw eigen land is èn u moet in quarantaine bij aan- of thuiskomst, dan krijgt u uw geld terug. Binnen drie weken betalen we uw reissom terug. Reisadviezen kunnen regelmatig wijzigen. Daarom beoordelen we twee dagen voor aanvang van uw vakantie of deze maatregelen inderdaad van kracht zijn. 

Zijn er maatregelen van kracht? 

Om te toetsen of er maatregelen en reisadviezen van kracht zijn, raadplegen we: 

  • Nederland: Rijksoverheid & Ministerie van Buitenlandse zaken 
  • Duitsland: Auswärtiges Amt & Die Landesregierung Nordrhein-Westfalen 
  • België: Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu & de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken 

Heeft u de Vakantie Garantie?

Tijdens het boeken en op de factuur bij uw boekingsbevestiging ziet u of de Vakantie Garantie 2021 bij uw boeking is inbegrepen. Bij boekingen gedaan vóór november 2020 geldt een omboekregeling. Neem daarvoor alstublieft contact met ons op. 

 

Wanneer u bij een externe partij geboekt heeft

Voor uw reservering gelden altijd de voorwaarden van de organisatie waarbij u boekt. Wanneer u een vakantiewoning uit ons bestand heeft geboekt via een ander boekingsplatform of touroperator, zoals Booking.com of TUI, gelden de voorwaarden van deze organisatie. Alleen als u bij Duinhof Klein Dishoek of Welcome in Zeeland zelf geboekt heeft, maakt u aanspraak op onze Vakantie Garantie 2021. 

Zelf annuleren

Kan Duinhof Klein Dishoek het verblijf wel uitvoeren, maar wilt u zelf annuleren? Dan gelden zoals altijd onze annuleringsvoorwaarden: annuleren is binnen 24 uur na boeken gratis, daarna zijn er kosten aan verbonden.

Gebruik maken van de regeling

Laat zo snel mogelijk weten wanneer u gebruik wenst te maken van de Vakantie Garantie. U kunt ons bellen of mailen. Doe dit uiterlijk 48 uur voor de geplande aankomstdag. 

Omboeken of een voucher aanvragen kan direct wanneer duidelijk is dat het negatieve reisadvies geldt op de geplande dag van aankomst. Voor de optie geld terug beoordelen we zo snel mogelijk, maar uiterlijk twee dagen voor aanvang van uw vakantie of het negatieve resiadvies en de quarantaineplicht inderdaad van kracht zijn op de geplande dag van aankomst. 

Besmet met corona

Bent u, of een van uw reisgenoten, besmet met het coronavirus en kunt u daarom niet reizen? Dit valt onder uw eigen risico / zelf annuleren. De Vakantie Garantie is alleen bedoeld voor reizen die niet door kunnen gaan vanwege overheidsmaatregelen en reisadviezen. 

We raden u aan vooraf een annuleringsverzekering af te sluiten. Let daarbij goed op de voorwaarden. Bij annulering wegens covid-besmetting, betalen de meeste annuleringsverzekeringen de kosten aan u terug.

 

Veilig en zorgeloos vakantie vieren