238 reviews
  1. 8.9

    Mooie ligging, aanwezigheid van goede restaurants op loopafstand.

    September 2022 - Jeroen W. stayed in Apartment - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13A Luxe 4 personen" 

  2. 9.8

    Sehr schönes Appartment Das einzige Negative sind die Plastik Kissen, Matratzen und Decken … vermutlich für Allergiker … 2 von 3 Nächten nicht geschlafen Ansonsten alles SUPER … sehr gerne wieder

    September 2022 - Kirstin H. stayed in Apartment - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13K Luxe 6 personen" 

  3. 9.3

    Erg prettig dat het zo lekker ruim is en dat er van alles aanwezig is in het huis, er lag zelfs een flesje wijn klaar bij aankomst. Het voelt alsof je in een hotel overnacht!

    September 2022 - Miranda v. stayed in Apartment - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13E Luxe 6 personen" 

  4. 6.4

    No review left

    September 2022 - Jasmin R. stayed in Apartment - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13D Luxe 6 personen" 

  5. 7.3

    Mooie, ruime accommodatie, dicht bij zee. Uitzicht was minder dan op de website was vermeld. Erg mooie terrassen. Tv met veel mogelijkheden. Net meubilair. Helaas geen winkels dichtbij. Veel restaurants gesloten. In de berging stonden veel spullen van de eigenaar: 6 fietsen zouden we er niet in kwijt kunnen.

    September 2022 - I.M.J. H. stayed in Apartment - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13K Luxe 6 personen" 

  6. 7.8

    No review left

    September 2022 - W.A.M. B. stayed in Apartment - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13A Luxe 4 personen" 

  7. 9.4

    Dichtbij het strand en de flesjes wijn bij.aankomst vonden we heel leuk! Ook het rituals pakket was heel handig. Dat wij nvt zou u nog eens komen hebben aangeklikt, is omdat we nooit 2x naar dezelfde plek op vakantie gaan.

    September 2022 - Heleen H. stayed in Apartment - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13H Luxe 6 personen" 

  8. 8.6

    Einfache Kommunikation. Super zu finden. Ruhige angenehme Umgebung.

    September 2022 - Maurice K. stayed in Apartment - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13N Luxe 6 personen" 

  9. 8.9

    ruhige, großzügige, helle Wohnung - ideal für einen Sommerurlaub am Meer!

    September 2022 - Bernd W. stayed in Apartment - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13K Luxe 6 personen" 

  10. 6.1

    Die Lage ist ideal, wie auch die Nähe zum Strand. Super war auch der direkte Zugang von der Garage zur Wohnung. 2 Badezimmer und 2 Toiletten sind Idealbild Belegung mit mehreren Personen. Ir sind zu viert angereist und kamen uns nicht in die Quere.

    September 2022 - Susanne B. stayed in Apartment - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13H Luxe 6 personen"