173 reviews
  1. 8.5

    Super mooi appartement en ideaal gelegen vlak bij het strand en de leuke strandpavilioenen. Alleen jammer dat er in november heel weinig open was. Het appartement is van alle copmfort voorzien. Het is modern en groot en de sauna is een pluspunt.

    November 2021 - Karen V. stayed in Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13E Luxe 6 personen" 

  2. 9

    Die Wohnung war sehr gepflegt und nicht steril. Die Umgebung sehr schön und zu dieser Jahreszeit haben wir die Ruhe genossen.

    November 2021 - Eva F. stayed in Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13K Luxe 6 personen" 

  3. 9.8

    Prachtige kamers, lekkere bedden, heerlijke sauna, mooie ligging.

    November 2021 - Danny D. stayed in Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13E Luxe 6 personen" 

  4. 7.3

    De sauna, de haard, de ruimte in huis, de fijne douche. Het is een fijn huis om in te zijn.

    November 2021 - Janneke V. stayed in Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13F Luxe 6 personen" 

  5. 9.6

    Mooi en proper verblijf op een goede locatie.

    November 2021 - Paulien V. stayed in Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13N Luxe 6 personen" 

  6. 8.8

    No review left

    November 2021 - Carolin J. stayed in Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "M Luxe 6 personen" 

  7. 6.5

    In principe was het appartement heel mooi en de ligging fantastisch. De check in en check out met een sleutel die we een heel eind verderop moesten ophalen in een kluis en terugbrengen was knap waardeloos. Als je geen auto hebt en met het OV reist is dit niet te doen. Hierover was geen communicatie. Een sleutelkluis kun je toch prima bij de woning plaatsen? De sauna was veel te heet en dit konden we niet aanpassen 105 graden celsius ipv 90 graden! Zwarte schimmel in de kitnaden van beide douches De open haard kon niet aan, omdat de batterij op was. Dit bleek al een tijd zo te zijn en hierover waren gesprekken met de eigenaar, die de haard had laten inbouwen. Hierover is vooraf niks met ons gecommuniceerd en de luxe van haard en sauna was de reden dat wij dit verblijf hebben geboekt. We hebben hierover contact gezocht met de receptie (alleen de sauna was na sluitingstijd van de receptie) en we hebben hierover een mail gestuurd.

    November 2021 - R J. stayed in Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13E Luxe 6 personen" 

  8. 9

    No review left

    November 2021 - Jo D. stayed in Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13A Luxe 4 personen" 

  9. 9

    No review left

    November 2021 - Hans K. stayed in Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13A Luxe 4 personen" 

  10. 9.5

    Lage, Wohnung alles topppp!!!!!!!

    October 2021 - Karin R. stayed in Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek "13F Luxe 6 personen"